Coș

0

Coșul tău este gol

Mergi la cumpărături

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. La inregistrarea comenzii pe site-ul www.SOTE.md, Clientul ofera urmatoarea informatie: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon.
2. Oferind informatia personala site-ului, Clientul accepta prelucrarea acesteia de catre Vanzator, inclusiv pentru promovarea produselor si serviciilor site-ului.
3. Clientul trebuie sa fie constient de faptul ca toata informatia oferita pentru implementarea acestui serviciu nu va fi divulgata persoanelor sau site-urilor neautorizate. Exceptie poate fi oferirea informatiei personale la cererea organelor competente ale Republicii Moldova sau la solicitarea instantei de judecata. Vanzatorul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii informatiilor personale a Clientului. Clientul este obligat sa furnizeze informatii fiabile. In cazul in care clientul ofera informatii incorecte, vanzatorul nu este responsabil pentru informatia data si consecintele posibile.
4. Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ca parte a acestui document.